Våra hemsidor

Besök gärna våra hemsidor för konsumenter också. Där hittar du alltid utförlig information om våra saluförda produkter.

www.nintendo.se

www.pokemon.se

Produktnyheter

 • 3DS The Legend of Zelda: UKV

  The Legend of Zelda: Ocarina of Time till Nintendo 64 är etta på mångas listor över det bästa spelet i historien. Nu uppdaterar Nintendo grafiken, lägger till äkta 3D samt en och annan överraskning och ger ut äventyret till Nintendo 3DS!

 • 3DS Super Mario 3D Land UKV

  Helt nytt spel. Tänk dig kombinationen New Super Mario Bros. och Super Mario Galaxy. Världarna i detta lir är visserligen i 3D, men betydligt mer avgränsade än de i Galaxy och därför är det mycket lättare att hitta för yngre spelare.

 • 3DS Luigi's Mansion 2 UKV

  Det elva år gamla originalet får en uppföljare som ger konceptet en ny dimension på Nintendo 3DS. Luigi är utrustad med ficklampa och en apparat som suger upp spöken som lockas fram i ljuset. Flerspelarläge för fyra både lokalt och online.

 • 3DS Donkey Kong Country Returns 3D UKV

  Gillar man Mario gillar man Donkey Kong, men Nintendos primat tar sig an betydligt svårare utmaningar än rörmokaren. Fantastisk variation på lättspelade, sidscrollande banor.

 • Wii U Hyrule Warriors UK4

  Axla rollen som Link, Zelda, Midna, Ganondorf och andra karaktärer från The Legend of Zelda-spelen och möt horder av välbekanta fiender. Ett actionfyllt spel som utspelar sig i Hyrule där taktiska beslut är oerhört viktiga.

 • WiiU Captain Toad:Treasure Tracker UK4

  Utrustad med pannlampa och en positiv attityd ger sig Captain Toad ut på sitt första soloävantyr till Wii U. I det här pussel-plattformsspelet gäller det att ta sig igenom 70 kluriga banor. Vid sin sida har han också Toadette.

 • Wii U Mario Party 10 UK4

  Mario Party 10 till Wii U bjuder på nya spelplaner, nya minispel och nya sätt att ha kul! Med så många olika spelsätt behöver partyt aldrig ta slut!

 • Wii U Splatoon UK4

  Du spelar som en bläckfisk-liknande varelse i denna underhållande tredjepersonskjutare. Spela i lag, fyra personer mot fyra andra spelare online. Splatoon är ett mycket färgstarkt och kaotiskt spel.

Till toppen av sidan